
کامبوچا: تنظیم قند خون
تنظیم قند خون
تحقیقات دکتر جوزف مارکولار مصرف چای کامبوچا مؤثرترین راه برای رساندن سطح قند خون به طور طبیعی و جلوگیری از افت ناگهانی قند و تنظیم قند خون و همچنین کمک به کار کبد در بیماران دیابتی است. مصرف برنا کامبوچا بوقناق می¬تواند میزان قند خون را تنظیم کند، چنانچه برنا کامبوچا بوقناق به طور روزانه مصرف شود، در مدت 100 روز می¬تواند اوره را نیز کاهش دهد. یکی از مصارف مهم کامبوچا تنظیم قند خون می¬باشد. انواع ترکیبات باکتری¬ها و مخمر¬ها در محیط (هوازی) با اکسیژن کار می¬کنند. آنچه که به عنوان تخمیر هوازی در کامبوچا مطرح می¬باشد تبدیل بیش از حد ساده، مخمرها توسط شکافتن قند و تبدیل آن به گلوکز و فروکتوز می¬باشد. علاوه بر همه¬ی خواص، از مزایای دیگر برنا کامبوچا بوقناق خاصیت پروبیوتیک آن بوده، چرا که این چای حاوی پروبیوتیک¬های سودمند (باکتریهای خوب)، اسیدهای آمینه، آنتی اکسیدان¬ها و پلی فنول فراوان نیز می¬باشد.